! Scraping i F11, F13, F20, N1 har utgått
 

TizzBird har ett elegant menysystem med 3D-effekter som är skapat med OpenGL. Välj den layout, bland 7 möjliga, som du gillar bäst. Du får ett elegant och lättnavigerat system för att utforska dina filmer.

 

 

   
  Du kan ansluta fler olika lagringsenheter till TizzBird. Växla mellan dem i Utforskaren genom att trycka på fjärrkontrollens RÖDA knapp, och välj enhet i rullgardins-listan.

 

   

Det här exemplet är en 9x3 layout som rymmer 27 filmtitlar per sida. Navigera inom sidan med pil-knapparna eller växla sida med "NEXT"/"PREVIOUS" knappen på fjärrkontrollen.

Den BLÅ knappen på fjärrkontrollen används för att välja en annan presentationslayout i utforskaren och den GULA för att ändra sorteringsordning.

Med hjälp av TizzBirds integrerade "Scrape" funktion hämtar du enkelt information om filmen

 
     
 

Med TizzBird är det snabbt och enkelt att bygga ett elegant filmbibliotek. Glöm fil och mapp orienterad presentation som du hittar i traditionella mediaspelare, med TizzBird får du istället en profesionell grafisk presentation av dina filmer.

Du samlar enkelt in allt underlag för en elegant presentation med hjälp av TizzBirds inbyggda Scrape-funktion. Första gången du kör rutinen för ditt filmbibliotek väljer du "Scrape All". TizzBird letar igenom mappen efter filmfiler eller undermappar som innehåller filmer och matchar namnen mot en Internetbaserad filmdatabas. Om du har ordning på dina fil/mapp namn så hittar spelaren de flesta matchningarna i sin sökning.

Scrape Smart funktionen använder du för att göra en kompletterande sökning om du nytillagda filmer och Scrape Files in folders använder du för att söka igenom en mapp som innehåller fler olika filmfiler.

 

 
 

 

 

  Efter att du kört scrape-funktionen för ditt filmbibliotek presenteras dina filmer enligt förljande exempel. Omslagsbilden för filmboxen till vänster och faktarutan till höger med en effektfull bakgrundsposter. Filminformationen innehåler handling, genre, speltid, skådespelare, regissör och format/codec för filmfilen.
     
  I TizzBird hämtar du även "cover-art" bilder och information till din musiksamling on-line. Albummet presenteras med omslagsbild till vänster och låtlistan till höger.  
 

 

 

En snygg presentation av albummet efter scraping!

 
     
  TizzBird utbnyttjar den kraftfulla databasfunktionen i Android, du kan enkelt sordera om din musik enligt den sorteringsnyckel du önskar. Tryck GRÖN-knapp på fjärrkontrollen och välj sortering