Koppla ihop dina andra elektronikprylar med TizzBird. DLNA, Digital Livingroom Network Alliance, är en standard som gör det enkelt att koppla ihop nätverksanslutna elektonikprodukter i hemmet.

Se våra några exempel nedan.

 

 

 

 

 
         
         
 

Internet Video från Smart Phone

Skicka Internet video från Smart Phone till TizzBird trådlöst, med DLNA teknik. Vi använder Appen iMediaShare (Finns för Android & iOS) i mobiltelefonen och väljer en kanal i det utbud som finns i Appen. Vi kan bläddra igenom vilka filmer som finns med telefonen och när vi valt en, skickar vi den trådlöst vidare till TizzBird, som spelar upp filmen på TV. Filmen flyter på mycket bra och med god bildkvalitet. Om vi vill byta film, kan vi bläddra i kanalens listan med telefonen och välja en ny.

 

 
 

Musik från Mobil till TizzBird

Spela upp musik du har i mobiltelefonen med TizzBird. Vi använder även i denna demo Appen iMediaShare i mobiltelefonen. Genom att välja "Lokal Media", "My Music" kan vi bläddra i den musik vi har lagrad i mobiltelefonen och när vi startar uppspelningen kan vi skicka musiken till TizzBird. Har du en stereoanläggning/högtalare ansluten till TizzBIrd, behöver du inte starta TVn för att lyssna på musik.

;    
 

Internetkanaler

Appen iMediaShare innehåller en massa kanaler som strömmar innehåll direkt fråm Internet till Android eller iOS-enhet. Du kan installera Appen direkt i TizzBird, men om du vill styra uppspelningen från telefonen istället, installerar du Appen där. Med DLNA standard skickar du innehållet trådlöst för uppspelning med TizzBird och visning på din TV. Ett enkelt sätt att bekvämt styra vad du vill se och enkelt att bläddra och byta program och kanal.